perjantai 12. elokuuta 2016

KOIKKERINPENNUT syntyivät

FI31518/13 FI MVA Chirpy Carrie Bradshaw, Zira ja FI42189/09 Sebast, Kaapo saivat elokuun 10.päivä yhdeksän pentua!
Näistä on kolme tyttöä ja kuusi poikaa.
Zira on Suomen Muotovalio, C/C lonkat, kyynärät 0/0, silmät terveet,polvet 0/0,  wWd vapaa, ENM vapaa ja Kaapo näyttelystä EH (Erittäin hyvä) A/A lonkat, silmät terveet, polvet 0/0. Molemmat ovat tosi hyvänluontoisia koiria, kuvastanee esim. se, kun hain Kaapon laumaani astumaan Ziran (Zira on sijoituskoira), niin ei kummallakaan ollut mitään vaikeutta sopeutua cavalierien, koikkereiden ja amstaffin keskuuteen. Kaikki tulivat erittäin hyvin toimeen!
Pennut kasvavat vapaana pihapiirissä juosten, oppivat hyppimään kivien ja muiden esteiden yli luonnollisesti, oma seitsenhenkinen laumani kouluttaa ja kasvattaa pennut. Luonani käy paljon vieraita ja osalla on mukana myös omia koiriaan, joten pennut tottuvat jo heti viiden viikon jälkeen vieraisiin koiriin.

VAPAANA on yksi häntämutkainen narttu sekä pari häntämutkaista urosta että ns.normaaleja uroksia. Häntämutkaisia pentuja ei voi käyttää näyttelyissä, mutta niiden kanssa voi harrastaa mitä tahansa koiraharrastuslajeja, ovat hinnaltaan edullisempia, ja ne rekisteröidään EJ rekkariin (ei jalostukseen). Itse mutka hännässä ei vaikuta koiran elämään.


 Kaapo

 Zira ja Kaapo

 Kaapo

 Zira

 Kuusi pientä poikaa.

 Kolme suloista tyttöä.
 Zira ja yhdeksän pentusta.

 Kyllä, piilossa yhdeksäs.

 Maitobaari avattu!

 Pennut tunnin ikäisinä.

Veljesrakkautta.

Ei kommentteja: