perjantai 8. huhtikuuta 2016

Kooikerhondjenpentuja tulossa

Vihdoin sain yhdistettyä kaksi Hollannista tuomaani koikkerisukua keskenään. Uros on FI MVA Chirpy John Preston, "Preston" ja narttu FI MVA Chirpy Superlative, "Utu". Molemmat ovat hyvänluonteisia, terveitä ja näyttelyissä hyvin pärjänneitä.
Pentujen pitäisi syntyä 21.4-16 ja pentujen luovutus olisi 9.6-16. Utu asustaa omassa laumassani, Preston on Lapin poikia eli asustelee Kittilässä kahden kissan seurana. Preston on tottunut vaeltamaan pitkin poikin Lapin ja Norjan erämaita, kun taas Utu kilpailee agilityn medi-kakkosluokassa. Preston on myös opetellut agilityn esteitä, mutta Kittilästä ei ole kovin lyhyt matka kilpailupaikoille, joten kisat ovat vielä edessäpäin.
Preston on Hollannista hakemani Manusia´s Woudy, Sinkun poika. Sinkku on näyttelyissä pärjännyt myös todella ansiokkaasti. Se on Kansainvälinen Muotovalio (C.I.B MVA), Pohjoismaiden Muotovalio (Pohj. MVA), Suomen, Ruotsin ja Norjan Muotovalio sekä kisaa agilityn medi kolmosluokassa. Sinkku on myös tosi ystävällinen kaikkia kohtaan.
Utun suku polveutuu Chirpy Mercury, "Thelmasta" sekä FI AVA FI AVA-H, SE AVA SE AVA (H) EE AVA Bullbenz Kooi Olly Sade, "Ollista", joka saavutti myös vuonna 2014 Maailman Mestaruus Pronssia Agilityssa. Thelma on myös tosi nopea agilityssa, kisaluokkana medi-kolmosluokka.

Lisätietoja joko soittamalla Ritva p. 0445847407 tai ritva.koivuranta@gmail.com


Utu ja Preston


FI MVA Chirpy John Preston, Preston.

 FI MVA Chirpy Superlative, Utu.

 Utu ja Preston.

 Utu ja Preston.

 Utu, synnytykseen aikaa kaksi viikkoa.

 Utu treenailee.

Preston viime kesänä.

2 kommenttia:

VJM kirjoitti...

Hienolta näyttää :)

VJM kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.