sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Muutto

Nyt ovat pennut Kemissä. Perjantainen automatkamme sujui leppoisasti kahdella pysähdyksellä – kakarat nukkuivat, eivätkä inahtaneet kertaakaan. Melko mukavasti noin niin kuin ensimmäiseksi autokokemukseksi.

Maksniemen-mökillä odottivat Teri-amstaffi, Sinkku-kooiker ja cavalierit Pretty, Rölli ja Pii. Lauantaina ostimme paikallisesta eläintarvikeliikkeestä pennuille ikiomat väripannat. Eipähän mene Ritva-kasvattajallakaan sekaisin se, kuka kukin on.

Tänään sunnuntaina oli jäähyväisten aika. Olo oli yllättävän haikea. Pennut kun oppi tuntemaan läpikotaisin kuudessa viikossa.

Chirpy-kennelin pentublogi hiljenee joksikin aikaa. Ritvalla ei ole käytössään valokuvakameraa, joten alla olevat kuusiviikkoiskuvat jäänevät viimeisiksi Quitan ja Milon jälkeläisistä. Tässäpä nämä, tuttuun tapaan syntymäjärjestyksessään. Lempinimien perässä ovat myös pentujen viralliset kennelnimet. Teemalla alkuaineet.

1. "Kauno", eli Chirpy Copper:

2. "Keiju", eli Chirpy Zinc:

3. "Täplis", eli Chirpy Lithium:

4. "Jyrä", eli Chirpy Titanium:

5. "Eagle", eli Chirpy Cobalt:

6. "Kaiku", eli Chirpy Krypton:

7. "Terhi", eli Chirpy Mercury:

Chirpy Mercuryn touhuja voi seurata jatkossa, kunhan pennut on luovutettu, tässä osoitteessa. Tyttö löysi sijoituskotinsa Kemistä, ja Kaisa-omistajan puheista päätellen suunnitteilla on agilityura, luonnollisesti. Alma-cavalierin jalanjäljissä.

Omasta puolestani toivotan kaikille Quitan pentujen tuleville emännille ja isännille antoista elämää uuden perheenjäsenen parissa. Jokainen pentu on ainutlaatuinen ja reipas. Sen voin vakuuttaa.

t. Esa

Ei kommentteja: