perjantai 28. marraskuuta 2008

Loppusanat

Kun kaikki Elman ja Acon pennut oli myyty, yksi komea urospentu jäi vielä Chirpy-kennelin suojiin... Ei kuitenkaan itselleni, sillä eräs sympaattinen nuorimies osti Draco-pojan yllätyslahjaksi tyttöystävälleen!

Asiaa pidettiin visusti salassa - tosin viimeisten pentujen hakijat tiesivät tapauksesta nähdessään vielä yhden pojan kasvavan laumassa.

Amstaffirotu oli tuttu asianosaiselle ja halu omistaa sellainen oli suuri. Miesystävä vain totesi, ettei ihan vielä ole uuden pennun aika. Heille tulisi yhteisiä vuosia täyteen 15. marraskuuta. Niin, ja eihän sitä nyt ihan naapuristakaan koiranpentua voisi ostaa, paljastavat vielä varomatta! Pennunhakumatkaa kertyi runsaat 700 kilometriä: Helsingistä Kemiin. Tämä kaikki rakkauden vuoksi! Ihmettelin, ja ihmettelen vieläkin, onko noin hienoja ihmisiä edes olemassa muualla kuin elokuvissa tai saduissa.

Niinpä pieni amstaffipentu lähti lauantaina 15. marraskuuta kohti uutta kotia. Jokainen voinee kuvitella, millaisia tunteita kohahtaa, kun oikeasta lahjapaketista sujahtaakin elävä, unelmien koiranpentu! No, sanattomaksihan se tyttökaveri jäi! Haukkoi henkeään ensimmäiset minuutit - kai siinä ilonkyyneliäkin irtosi. Jotta tämä kaikki voitaisiin todistaa oikeaksi, sulho oli sopinut puhelun kasvattajalle vielä puolen yön aikaan.

Tämä oli niin hieno ajatus, että halusin teille kaikille Chirpy-pentujen omistajille kertoa tämän. Meidän kaikkien tulisi joskus järjestää tällaisia upeita yllätyksiä rakkaimmillemme: toki vain koiranpentua haluaville. Yllätystä on vaikea pitää sisällään, mutta vaivan palkitsee myöhemmin lahjansaajan ilo!

Tälle nuorelle leidille tahdon sanoa, että silloin, kun elämä oikein vastustaa ja se poikakaverikin käy hermoille, muistele tätä hetkeä! Tämä oli suurin rakkauden osoitus sinä aikana, mitä mies pystyi osoittamaan. Lopuksi totean lukemani ajatuksen: Osta koiranpentu, se on ainoaa oikeaa rakkautta, mitä rahalla voi saada.

Ei kommentteja: